Hvad er fordelen ved en topbetjent vaskemaskine?

feb 8th, 2012 |
By Topbetjent Vaskemaskine

Spørgsmål:

Hvad er fordelen ved en topbetjent vaskemaskine?

Svar:

Whirlpool AWE 25161 K1 - topbetjent vaskemaskine

Whirlpool AWE 25161 K1 - topbetjent vaskemaskine

Der er flere fordele ved en topbetjent vaskemaskine. Her er nogle af dem:

  • Du skåner ryggen og knæene, fordi du ikke hele tiden behøver at bøje dig forover eller bukke ned i knæene, når du skal lægge vasketøj i vaskemaskinen eller tage det ud af den igen. Det kan være en stor fordel, hvis du har ondt i ryg, skuldre og nakke eller hvis du blot vil gøre din hverdag lidt lettere.
  • Topbetjente vaskemaskiner fylder væsentlig mindre i bredden end frontbetjente vaskemaskiner (“almindelige” vaskemaskiner). Bor du derfor i lejlighed eller har blot i det hele taget lidt dårlig plads, kan det absolut være en fordel at vælge en topbetjent vaskemaskine.
  • Topbetjente vaskemaskiner har ofte hjul monteret, således at de er lette at flytte rundt på. Hvis du derfor ikke lige har et afløb i nærheden af det sted, hvor din topbetjente vaskemaskine står, når du ikke bruger den, kan du let rulle den hen til fx en håndvask, lægge vaskemaskinens afløbslange op i vasken og sætte gang i en tøjvask. Det gør, at en topbetjent vaskemaskine ofte er noget mere fleksibel end en frontbetjent vaskemaskine.

 

 

 0 Comments

There are no comments yet. Be the first and start the conversation!

Leave a comment